در دوران کرونا سراغ این خوراکی‌ها نروید


به گزارش اسپوتنیک ، خانه داری اجباری در قرنطینه کرونری باعث افزایش مصرف میان وعده ها و غذاهای پخته شده می شود. غذاهای پر نمک ، شیرین و چرب خطراتی مانند افزایش وزن و چاقی و همچنین بیماری عروق بیماری کرونا قلب ، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا و کبد چرب …

در دوران کرونا سراغ این خوراکی‌ها نروید https://online-mag.ir/2021/09/در-دوران-کرونا-سراغ-این-خوراکی‌ها-نرو/ مجله آنلاین Wed, 08 Sep 2021 04:36:06 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/09/در-دوران-کرونا-سراغ-این-خوراکی‌ها-نرو/ به گزارش اسپوتنیک ، خانه داری اجباری در قرنطینه کرونری باعث افزایش مصرف میان وعده ها و غذاهای پخته شده می شود. غذاهای پر نمک ، شیرین و چرب خطراتی مانند افزایش وزن و چاقی و همچنین بیماری عروق بیماری کرونا قلب ، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا و کبد چرب …

به گزارش اسپوتنیک ، خانه داری اجباری در قرنطینه کرونری باعث افزایش مصرف میان وعده ها و غذاهای پخته شده می شود.

غذاهای پر نمک ، شیرین و چرب خطراتی مانند افزایش وزن و چاقی و همچنین بیماری عروق بیماری کرونا قلب ، دیابت ، فشار خون بالا ، چربی خون بالا و کبد چرب را تهدید می کند و خود این بیماری ها ایجاد شده و می میرند. از انجام این کار کووید 19.

استفاده از دوغ یا آبجو شیرین نشده در رژیم غذایی یا سس مایونز به جای نوشابه های شیرین یا شیرین را در دوران کرونا محدود کنید. ادویه جات مانند سرکه ، آب میوه ، آب لیمو ، آب پرتقال و سبزیجات معطر را به سالاد خود اضافه کنید.

ماست ، شیر و پنیر کم چرب روزانه بخورید. در عوض ، مصرف غذاهای سریع مانند پیتزا ، سوسیس و کنسرو سدیم و نمک را محدود کنید.

در دوران قرنطینه ، از انواع میوه ها به جای تنقلات چرب و شور مانند آجیل و دانه های شور ، شیرینی هایی مانند چیپس ، پفک ، شیرینی و بیسکویت و نوشیدنی های شیرین استفاده کنید.

غذای خریداری شده را به صورت سالم تهیه و مصرف کنید. به جای سرخ کردن از روش بخارپز یا جوشاندن استفاده کنید. اگر می خواهید سرخ کنید ، در مقدار کمی روغن برای مدت کوتاهی سرخ کنید. کاسه نمک را از سفره بردارید و از چاشنی های دیگر برای طعم دادن به غذا استفاده کنید.

ادویه ها را با نمکدان جایگزین کنید. مصرف نمک روزانه باید کمتر از 5 گرم یا کمتر از یک قاشق چایخوری باشد. این مقدار شامل نمک هایی است که به طور طبیعی در غذاها وجود دارد. از سبزیجات تازه ، سیر ، لیمو ، آب پرتقال ، آویشن ، شوید و … به جای نمک برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در فرآوری غذا استفاده کنید.

2323


[ بازدید : 90 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
[ چهارشنبه 17 شهريور 1400 ] [ 12:31 ] [ آمیتیس ]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]